govern de coalició

La roda de premsa del Consell de Ministres, en directe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell de Ministres del Govern de Pedro Sánchez es reuneix aquest divendres, per última vegada després d’anunciar que la reunió es traslladarà als dimarts. Després de la cita, la ministra portaveu, María Jesús Montero, explica a la premsa les últimes novetats. [Seguiu les últimes notícies i l’actualitat política a Espanya i Catalunya].

Notícies relacionades

Aquest segon Consell de Ministres se celebra després del nomenament de Delgado com a fiscal general de l’Estat.  Sánchez segueix amb la renovació de càrrecs intermedis de l’Executiu de coalició i analitza algunes de les mesures anunciades en les últimes setmanes. El ministre de l’Interior, Grande-Marlaska, proposa nomenar la fins avui subdelegada del Govern a Màlaga, María Gámez Gámez, com a directora de la Guàrdia Civil, la primera dona que serà al capdavant de l’institut armat.   

EL PERIÓDICO els ofereix en directe la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

GRAF1490. MADRID, 13/01/2020.- La ministra de Hacienda, María Jesús Montero, pronuncia un discurso tras tomar posesión de su cargo este lunes en la sede del Ministerio de Hacienda en Madrid. EFE/ Luca Piergiovanni

GRAF1490. MADRID, 13/01/2020.- La ministra de Hacienda, María Jesús Montero, pronuncia un discurso tras tomar posesión de su cargo este lunes en la sede del Ministerio de Hacienda en Madrid. EFE/ Luca Piergiovanni / Luca Piergiovanni (EFE)