NOU DIRECTOR DE GABINET

Arrimadas veu en l'ascens d'Iván Redondo un seguiment cec de Sánchez al seu grup de 'rasputins'

La líder de Ciutadans critica els assessors del president que «només pensen en els interessos del 'sanchisme'»

david-castro

david-castro / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La portaveu de Ciutadans en el Congrés, Inés Arrimadas, ha vinculat l’ascens d’Iván Redondo a Moncloa amb la pràctica que atribueix al president Pedro Sánchez de seguir recomanacions d’«algun Rasputin» i altres assessors que «només pensen en els interessos del ‘sanchisme’», i que segons el seu parer són «perjudicials» per a Espanya.

En una roda de premsa oferta en el Congrés, s’ha preguntat a Arrimadas sobre la promoció del director de Gabinet del president del Govern, que ara dirigirà una oficina sobre objectius a llarg termini d’Espanya i que coordinarà a Moncloa les àrees de Comunicació, Seguretat Nacional i l’Oficina Econòmica.

Notícies relacionades

«Sánchez té algun Rasputin que li va dir que havia d’anar a segones eleccions, amb tot el que això comportava a Espanya –ha comentat. Tothom sap que Sánchez no segueix els interessos generals dels espanyols, sinó les indicacions d’ell o d’algun grup de persones que només pensen en els interessos del ‘sanchisme’, cosa absolutament perjudicial per a Espanya, com ja hem vist».

Quant a l’avenç als dimarts de les reunions setmanals del Consell de Ministres, Arrimadas ha comentat que, més que la data, «el que més preocuparà són les decisions ‘sanchistas’ i populistes que sortiran d’aquest Consell de Ministres».