polèmica en la sessió d'investidura

«CV Adriana Lastra PSOE»: la polèmica carpeta d'Inés Arrimadas contra la portaveu socialista

La portaveu socialista no va acabar la seva carrera i sempre ha treballat en el partit de la rosa

zentauroepp51591748 arrimadas lastra200105114801

zentauroepp51591748 arrimadas lastra200105114801

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, no intervenia aquest diumenge en la segona sessió d’investidura de Sánchez, però ha acabat per fer-s’hi un lloc, mentre la seva homòloga socialista, Adriana Lastra, dissertava des de la tribuna. Des del seu escó, Arrimadas ha mostrat a Lastra un paper en el qual es podia llegir «CV Adriana Lastra PSOE».

La política taronja responia així als atacs de Lastra, que retreia a Cs haver instigat «tamayassos», al demanar als barons socialistes que giressin l’esquena a Sánchez. Per a això, Arrimadas recordava que la carrera professional de Lastra sempre ha estat lligada al PSOE, ja que no ha treballat mai fora de la política.

Notícies relacionades

Amb el que pretenia simular un currículum, Arrimadas agitava un full –amb una carpeta amb els colors del partit al darrere– en què es podia llegir «CV Adriana Lastra PSOE». D’aquesta manera, Arrimadas denunciava que la socialista només havia treballat en aquest partit.

La mateixa Lastra –que va començar Antropologia Social però no va arribar a acabar la carrera– va parlar al seu dia d’aquestes crítiques a La Sexta: «No m’afecten en absolut. Un ha de saber qui és, perquè sempre et recordaran qui ets. Jo tinc clar qui soc. Soc una treballadora de tota la vida, una lluitadora» (Pot consultar el vídeo en aquest enllaç, a partir del minut 2:36).