Iceta afirma que li agradaria reunir-se amb Junqueras

El líder del PSC afirma que si encara no ho ha fet és per una qüestió política i no personal

zentauroepp51493428 made using turbocollage from www turbocollage com191224134311

zentauroepp51493428 made using turbocollage from www turbocollage com191224134311

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

El líder del PSC, Miquel Iceta, afirma en una entrevista que li agradaria reunir-se amb el president d’ERC, Oriol Junqueras, si bé admet que si encara no ho ha fet és per «una qüestió política i no personal».

En una entrevista que publica aquest dimarts ‘Nació Digital’, el líder del PSC reconeix que el PSOE «ha canviat» la seva visió del conflicte català especialment per falta d’«alternativa» a no fer-ho, i perquè ara sí que veu els republicans d’ERC com a interlocutors.

Notícies relacionades

Sobre les negociacions de la investidura del candidat socialista Pedro Sánchez, Iceta indica que «la tenim a tocar» amb la possible abstenció d’ERC, i espera sobre aquesta qüestió un final feliç si bé admet «les dificultats majúscules» que comporta l’actual moment.

«Obrir una nova etapa»

Respecte a Junqueras, Iceta reconeix que li agradaria parlar amb ell personalment, ja que «si del que es tracta és d’obrir una nova etapa, tothom ha de sortir de la zona de confort», tot i que l’assumpte de l’autodeterminació continua sent entre tots dos i les seves respectives forces polítiques «un mur infranquejable».