protesta continuada

Tsunami Democràtic anuncia la seva «acció més ambiciosa»: un «11-S de tres dies» a partir de dilluns

La plataforma informa que aquest 9 de novembre s'utilitzarà la seva 'app' per a comunicacions per primera vegada

zentauroepp50396567 14 10 2019  barcelona  zona pla a catalunya    concentracio 191108130111

zentauroepp50396567 14 10 2019 barcelona zona pla a catalunya concentracio 191108130111 / Robert Ramos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Tsunami Democràtic ha anunciat que farà la seva «acció més ambiciosa» a partir de dilluns. La plataforma proposa «un 11-S de tres dies», de l’11 de novembre al 13 de novembre. En un comunicat, donen algunes directrius per participar en la protesta: «Demanar-te festa a la feina algun dels tres dies; estar disposat a desplaçar-te pel territori i, si pots, passar la nit fora; preparar roba d’abric, bateries extra per al mòbil, menjar, sac de dormir i tenda de campanya i una actitud tenaçment no-violenta».

La plataforma també anuncia que a partir d’aquest dissabte 9 de novembre, jornada de reflexió de les eleccions generals, totes les accions seran vehiculades a través de l’‘app’, Telegram, Twitter i Instagram. Alhora, informen que per a les convocatòria de protestes que es faran el 9-N en més de 300 municipis catalans s’utilitzarà per primera vegada l’‘app’.

Notícies relacionades

«S’utilitzarà per a petites comunicacions que seran essencials per provar-la tècnicament i que tothom la faci seva. Serà, doncs, un dia de protesta però també un test de cara a les tres jornades de protestes continuades de l’11 al 13 de novembre», afegeix la plataforma.

Iceta demana a Torra que es desmarqui de les mobilitzacions

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que es desmarqui de les mobilitzacions que planteja la plataforma Tsunami Democràtic per a la jornada de reflexió i per als dies següents al 10-N. «Aniria molt bé que el president Torra digués que no són bones activitats com les que es plantegen el dia reflexió, que digués que no és bo que algú intenti pertorbar un acte de votació que hi haurà diumenge i que digués que no és bo per a Catalunya i per a Barcelona, que no és bo pertorbar la seguretat», ha apuntat en declaracions als mitjans. Ha sigut abans de fer un tomb pel mercat setmanal de Montigalà, a Badalona, acompanyat per l’alcalde d’aquesta ciutat, Àlex Pastor.

  • Seguiu tota l’actualitat política al canal de Telegram d’EL PERIÓDICO