SIMBOLOGIA INDEPENDENTISTA

Álvarez de Toledo treu llaços grocs a TV-3 i els tira a la paperera

Arrimadas també critica que la direcció de la televisió autonòmica sigui «tan sectària que ni el dia del debat pot evitar tenir-ho tot ple de propaganda separatista»

he-llegado-a-tv3cat-para-el-debate-he-visto-lazos-amarillos-en-la-escalera-y-he-hecho-esto / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La cap de llista del PP al Congrés per BarcelonaCayetana Álvarez de Toledo, ha arrencat diversos llaços grocs lligats a la barana d’una escala dels estudis de TV-3 i els ha tirat a la paperera.

Álvarez de Toledo participa aquest dimarts a la nit en el debat de candidats a les eleccions generals del 10 de novembre a Catalunya, a TV-3, junt amb Gabriel Rufián (ERC), José Zaragoza (PSC), Jaume Asens (En Comú Podem), Laura Borràs (JxCat), Inés Arrimadas (Cs), Ignacio Garriga (Vox) i Mireia Vehí (CUP).

A l’arribar als estudis de TV-3, a Sant Joan Despí (Barcelona), Álvarez de Toledo s’ha trobat llaços grocs lligats a la barana d’una de les escales de les instal·lacions de la cadena, n’ha deslligat alguns i els ha tirat en una paperera, imatges que ha penjat posteriorment al seu compte de Twitter.  «He arribat a TV-3 per al debat. He vist els llaços grocs a l’escala. I he fet això», i després, ha publicat una foto amb els llaços a les escombraries, dient textualment que així els ha deixat al seu lloc.

Notícies relacionades

Arrimadas, al seu pas per la mateixa escala, també ha fet fotos dels llaços grocs i ha escrit a Twitter: «La direcció de TV-3 és tan sectària que ni el dia del debat pot evitar tenir-ho tot ple de propaganda separatista.