TOTES LES CLAUS

Així serà el debat electoral d'avui de les eleccions generals

TVE, Antena 3 i La Sexta retransmetran el debat, l'únic que hi haurà entre els cinc candidats del 10-N

zentauroepp50747081 pol debate191104212321

zentauroepp50747081 pol debate191104212321 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els cinc principals candidats de les eleccions generals del 10 de novembre participen avui, 4 de novembre, en un debat electoral organitzat per l’Acadèmia de les Ciències i Arts de Televisió. Aquest, que serà l’únic entre els candidats, es produirà en l’equador de la campanya electoral i a només sis dies dels comicis. Consulteu totes les claus:

¿Quin és l’horari del debat?

El debat tindrà lloc avui, dilluns 4 de novembre, a partir de les 22.00 hores.

¿Quines cadenes de TV el retransmetran?

TVE-1Antena 3 i La Sexta emetran en directe el debat electoral i oferiran després un programa especial d’anàlisi.

¿On se celebrarà?

L’espai triat ha sigut l’Acadèmia de Televisió, que serà la que oferirà el senyal televisiu a través de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), Atresmedia i FORTA. Els candidats arribaran al Pavelló de Cristall de la Casa de Campo de Madrid a partir de les 20.30 hores. 

¿Qui hi participa?

Els cinc principals candidats a la Moncloa: el president socialista en funcions, Pedro Sánchez; el líder del Partit Popular, Pablo Casado; el president de Ciutadans, Albert Rivera; el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i el president de Vox, Santiago Abascal

¿Qui modera el debat?

Ana Blanco, presentadora del ‘Telediario 1’ de TVE, i Vicente Vallés, presentador d’‘Antena 3 Noticias’. 

¿Quant dura?

Uns150 minuts, amb dues pauses publicitàries.

¿En quants blocs s’estructura?

Cinc: cohesió d’Espanya, que serà el tema amb què arrencarà Pedro Sánchez;política econòmica, iniciat per Pablo Iglesias;política social i igualtat, que serà inaugurat per Albert Rivera;qualitat democràtica, encetat per Pablo Casado, ipolítica internacional, començat per Santiago Abascal. 

Notícies relacionades

Després d’exposar els cinc blocs que conformen el debat electoral, els candidats tindran unminut d’orper adreçar-se als ciutadans directament. Abascal serà el primer a fer ús del seu torn final, al qual el seguiran Rivera, Sánchez, Casado i Iglesias serà l’encarregat de tancar el debat electoral, una cosa que ja ha fet en tres ocasions més, segons ha apuntat la presidenta de l’Acadèmia.

¿Com es col·locaran els candidats?

S’ubicaran d’esquerra a dreta i amb unfaristol: Casado, Sánchez, Abascal, Iglesias i Rivera.