'Una España mejor'

Rajoy publica el 3 de desembre el seu llibre sobre la seva etapa com a president del Govern

«Podreu conèixer la meva visió personal d'uns anys decisius», ha dit a Twitter

zentauroepp42906522 rajoy180930120809

zentauroepp42906522 rajoy180930120809 / JOS LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Mariano Rajoy ha escrit un llibre sobre la seva etapa a la Moncloa que pretén ser una «crònica personal» d’uns anys «difícilment oblidables» i d’un moment que, va ser, segons subratlla el mateix expresident del Govern, «qualsevol cosa menys intranscendent».

‘Una España mejor’ (Plaça & Janés) és el títol d’aquest llibre en què Rajoy relata moments decisius com l’amenaça del rescat de la UE, l’abdicació del rei i la crisi a Catalunya, que ocupen, segons subratlla l’editorial en un comunicat, un lloc destacat a les seves pàgines.

«És la meva crònica personal d’uns anys difícilment oblidables, anys en què Espanya va córrer seriosos riscos, i de com els vaig viure des de la Presidència del Govern», assenyala Rajoy.

L’expresident admet, així mateix, en el pròleg del llibre que no ha volgut que, com li ha passat al llarg de la seva vida política, «altres» parlin per ell o li atribueixin paraules que no ha dit.

Període transcendent

Notícies relacionades

«Després d’haver-ho valorat amb deteniment, vaig rectificar les meves fundades prevencions contra aquesta incursió al món de l’escriptura i vaig arribar a la conclusió que la responsabilitat d’haver governat Espanya m’exigia també el deure d’explicar la meva versió d’aquesta part de la nostra història en comú», apunta. Un període del qual «es pot dir qualsevol cosa menys que hagi sigut intranscendent», conclou l’expresident.

Fa uns dies, en una conversa informal amb els mitjans després de presentar el llibre de l’exministre Jorge Fernández Díaz, Rajoy confirmava que tenia gairebé a punt el seu llibre i ironitzava sobre el fet que encara no tenia ningú que l’hi presentés. 

Temes:

Mariano Rajoy