ideologia «per sobre del servei públic»

Rivera critica els sanitaris que van esbroncar Sánchez: ideologia «per sobre del servei públic»

El líder de Cs denuncia que les imatges mostren una persecució del personal sanitari independentista

sanchez / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Albert Rivera, líder de Ciutadans, ha criticat la protesta d’un grup de professionals sanitaris durant la visita del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, a un hospital de Barcelona, acusant-los d’anteposar «la ideologia al servei públic».

«Quan crèiem que ho havíem vist tot a Catalunya, ens trobem això a l’hospital on està ingressat el policia ferit greu. Sanitaris dedicant-se a increpar i assetjar, anteposant la ideologia al servei públic. El nacionalisme és incompatible amb la convivència», ha escrit Rivera en un missatge a Twitter.

Unes 200 persones, entre elles personal sanitari vestit amb bates blanques, han esbroncat aquest dilluns el cap de l’Executiu quan aquest ha abandonat l’Hospital Sant Pau de Barcelona. Allà, Sánchez ha visitat l’agent  de la Policia Nacional que es troba ingressat en estat molt greu després de resultar ferit durant les protestes d’aquesta setmana contra la sentència judicial del procés independentista català.

«Persecució»

Notícies relacionades

Al mateix hospital estan sent atesos tres manifestants ferits greus per lesions oculars que han perdut un ull, un ferit menys greu i un altre que evoluciona favorablement. Al costat del seu missatge, Rivera ha publicat un vídeo del sindicat policial Jupol.

Allà es veuen diverses persones, algunes amb bates blanques, caminant per un passadís de l’hospital amb una pancarta mentre una dona diu «nou anys de presó per a algú que no ha fet res», en al·lusió a la condemna que el Tribunal Suprem ha imposat a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Segons el sindicat, aquestes imatges mostren «una persecució de personal sanitari independentista a l’interior de l’hospital» Sant Pau per «la visita de Sánchez».