El raper Valtònyc, al president de Vox a Girona: «Posa't la bandera al cul»

Alberto Tarradas ha anat a protestar contra la sentència amb l'ensenya espanyola a les portes de la delegació del Govern a Brussel·les

zentauroepp50399846 spanish rapper valtonyc and an anti independence demonstrato191014225113

zentauroepp50399846 spanish rapper valtonyc and an anti independence demonstrato191014225113 / FRANCOIS LENOIR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El raper mallorquí Josep Miquel Arenas, Valtònyc, ha protagonitzat aquest dilluns un enfrontament amb el president provincial de Vox a Girona, Alberto Tarradas, a les portes de la delegació del Govern a Brussel·les.

Valtònyc, que es troba fugit de la justícia a la capital belga, ha acusat al número dos de Vox a Girona de «provocador» per presentar-se a la protesta per la sentència del procés amb una bandera espanyola.

«¿Heu de venir a provocar?», ha etzibat a Tarradas el raper mallorquí, condemnat a 3 anys i mig pels delictes d’enaltiment del terrorisme, calúmnies i injúries greus a la Corona, i amenaces pel contingut de les lletres d’algunes de les seves cançons.

«Jo soc de Girona; ¿saps el que passem els catalans allà?», li ha respost el militant de Vox, a qui el raper ha intentat arrabassar la bandera de les mans.

«No sou patriotes; sou una merda»

«Vosaltres no sou patriotes; sou una merda; si fóssiu patriotes, defensaríeu el país contra la pobresa, contra els desnonaments, contra la corrupció. ¡Contra aquesta merda no la traieu!», li ha etzibat Valtònyc.

Notícies relacionades

L’enfrontament verbal ha sigut difós per Vox en un vídeo a través de les xarxes socials. «Molt orgullosos del nostre afiliat i president de Vox Girona, que ha defensat Espanya i la seva bandera davant el perdedor fugit Valtònyc. A Vox donem la cara per tu. A Girona, a Melilla, a Bèlgica i on faci falta. Sempre al peu del canó», ha escrit la formació liderada per Santiago Abascal.

«Ni el macarra de Valtònyc ni el colpista fugit de Puigdemont ens trauran el que ens pertany a tots: ESPANYA», ha indicat el president provincial de Vox a Girona.