MOCIÓ DE CENSURA

Rivera, Álvarez de Toledo i Borràs, a la llotja del Parlament

En el debat impulsat per Ciutadans contra el president català, Quim Torra

GRAFCAT4579. BARCELONA, 07/10/2019.- Los líderes de Ciudadanos, Inés Arrimadas (2i) y Albert Rivera (3i), acompañados por la diputada de JxCat al Congreso, Laura Borrás (4i) y la portavoz del PP en el Congreso de los Diputados, Cayetana Álvarez de Toledo (d), presenciaron desde la tribuna de invitados el debate de la moción de censura impulsada por Ciudadanos contra el presidente de la Generalitat, Quim Torra. EFE/Toni Albir

GRAFCAT4579. BARCELONA, 07/10/2019.- Los líderes de Ciudadanos, Inés Arrimadas (2i) y Albert Rivera (3i), acompañados por la diputada de JxCat al Congreso, Laura Borrás (4i) y la portavoz del PP en el Congreso de los Diputados, Cayetana Álvarez de Toledo (d), presenciaron desde la tribuna de invitados el debate de la moción de censura impulsada por Ciudadanos contra el presidente de la Generalitat, Quim Torra. EFE/Toni Albir / Quique Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president de CiutadansAlbert Rivera, el seu portaveu al Congrés, Inés Arrimadas, i la portaveu a la mateixa Cambra del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, segueixen la moció de censura al president de la Generalitat, Quim Torra, des de la llotja de convidats del Parlament català. Al mateix espai es troba, així mateix, una altra candidata al 10-N, en aquest cas la número dos de JxCat per Barcelona, Laura Borràs, que està asseguda al costat d’Albert Rivera.

A les 10.00 hores ha començat la moció de censura presentada per Ciutadans contra el president català, un debat que té lloc al Parlament pocs dies abans de l’inici de la campanya electoral de les generals del 10 de novembre.

Rivera i Arrimadas han acudit a la Cambra autonòmica on van iniciar la seva carrera política per donar suport a la seva companya Lorena Roldán, la candidata a la Presidència de la Generalitat que proposa Ciutadans en aquesta moció de censura que no prosperarà, ja que només hi votaran a favor el partit taronja i el PP Català.

Notícies relacionades

La portaveu popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, que repetirà com a candidata per Barcelona el 10-N, també és present a la llotja de convidats del Parlament. Altres dirigents de Ciutadans han assistit a la mateixa llotja per seguir el debat: Fernando de Páramo i José María Espejo-Saavedra. 

Segueixi en directe via ‘streaming’ el debat al Parlament de la moció de censura de Ciutadans contra Torra.