CAP AL 10-N

El PP llança el lema 'Per tot el que ens uneix' davant la «polarització» del PSOE

«És una mirada al futur, a l'entesa i al bon govern», afirma García Egea

lema-pp-roca

lema-pp-roca / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha presentat l’eslògan de campanya del partit per a les eleccions del 10-N: ‘Per tot el que ens uneix’. És probable que n’hi hagi algun més fins al dia de la votació, però aquest és el primer, el que han donat a conèixer aquest dilluns, el dia en què es farà pública la llista de diputats i senadors que es presenten a les urnes.

García Egea ha demanat deixar de banda la «polarització» que segons el seu parer suposa el PSOE per «treballar junts» al centredreta per una Espanya millor. El dirigent conservador ha responsabilitzat Pedro Sánchez de la repetició electoral i ha demanat als espanyols votar Pablo Casado per deixar «la bronca permanent» i «el bloqueig».

L’objectiu de Génova 13 és aglutinar els votants conservadors, també els que poguessin apostar per Ciutadans o Vox a la primavera, entorn de la candidatura que encapçala Pablo Casado. Segons García Egea, l’eslògan és un «crit d’esperança» que suposa «deixar de banda l’enfrontament». «És una mirada al futur, a l’entesa i al bon govern», segons la seva opinió.

Notícies relacionades

Davant dels canvis electorals en les llistes electorals per als comicis de novembre, ha assenyalat que són ajustaments respecte a les eleccions d’abril per «millorar l’oferta humana» que fa la formació davant d’aquesta nova cita amb les urnes. «El PP surt a guanyar les eleccions i presenta una alternativa que combina experiència i joventut», ha asseverat. 

Casado ha elegit l’exministra i expresidenta del Congrés Ana Pastor com a número dos per a la llista de Madrid, en substitució d’Adolfo Suárez Illana, que anirà al tercer lloc.