camí del 10-n

Ada Colau tancarà la llista d'En Comú Podem al Congrés per Barcelona

Als últims llocs també hi ha el catedràtic de Ciència Política Vicens Navarro i l'exsecretari general de CCOO a Catalunya Joan Carles Gallego

cola

cola

1
Es llegeix en minuts

L’alcaldessa  de BarcelonaAda Colau, tancarà la llista d’En Comú Podem  al Congrés dels Diputats per Barcelona en les eleccions generals que se celebraran el 10 de novembre, han explicat fonts del partit a Europa Press.

Amb Colau, tancaran la llista el membre del Cercle Ciutadà Estatal de Podem i catedràtic de Ciència Política, Vicens Navarro, i l’exsecretari general de CCOO a Catalunya, el sindicalista Joan Carles Gallego.

Notícies relacionades

Els llocs de sortida de la llista no mostren cap variació i Jaume Asens tornarà a encapçalar la candidatura per Barcelona, seguit de l’ecosocialista Aina Vidal, que serà el seu número dos. El tercer lloc serà per a Podem Catalunya i Mar García  repetirà de número tres en la llista seguida pel que fos primer tinent d’alcalde de Barcelona Gerardo Pisarello; el portaveu dels comuns, Joan Mena, i Maria Freixenet (ICV).

Marcelo Expósito (Podem), que va ocupar una plaça a la Mesa del Congrés en la passada legislatura, anirà al lloc número set i, darrere seu, buscaran el seu escó a la Cambra baixa per Barcelona Alicia Ramos, Núria Lozano i Josep Vendrell.