A BARCELONA

Agredida una periodista de Tele 5 que cobria la manifestació de l'1-O

Un grup d'assistents l'han increpat i li han llançat líquid al cap

agresion

agresion

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una periodista de Tele 5, Laila Jiménez, que cobria la informació de la manifestació de l’1-O a Barcelona, ha sigut increpada i agredida per un grup de manifestants, que han arribat a llançar-li líquid al cap. 

La informadora, que era davant la seva càmera entre les persones que protestaven, ha rebut les ires d’alguns manifestants, que l’increpaven al crit de «Marxeu d’aquí, mentiders». Mentrestant, un altre grup de manifestants s’encaraven amb els primers i els demanaven que la deixessin en pau. 

Algunes persones li han cridat: «¿Per què no te’n vas?», i ella ha contestat que estava fent la seva feina. Li han llançat un líquid al cap i a la mà, que la periodista ha netejat amb un mocador disposada a sortir davant la càmera.

Notícies relacionades

Al final, davant els insults i les agressions verbals, Jiménez i la càmera han optat per marxar, mentre altres manifestants els feien un cordó perquè sortissin d’entre el grup dels agressors.

Telecinco ha publicat la notícia en la seva web amb la següent nota: «En les imatges captades es pot veure la pressió que ha sentit la periodista, que es trobava treballant i cobrint la informació, una informació a què tots els espanyols tenen dret, dret recollit per la legislació internacional»