OPERACIÓ JUDES

La germana de Puigdemont nega que es reunís amb els CDR detinguts

Assegura que és «materialment impossible» que participés en la trobada per «motius familiars documentats»

Remarca que «mai» ha fet d'enllaç ni ha tingut «cap relació amb actes violents de cap tipus»

zentauroepp32398666 amer   la selva   pueblo natal de carles puigdemont   presid190930094614

zentauroepp32398666 amer la selva pueblo natal de carles puigdemont presid190930094614

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Anna Puigdemont, germana de l’expresident, ha negat que s’hagi reunit amb els CDR empresonats en el marc de l’operació Judes. Desmenteix així les informacions que recullen l’ordre de detenció d’un dels detinguts en què s’apunta quecinc dels CDR es van veure ‘in itinere’ amb la germana de Puigdemontel 15 de setembre del 2018 en una trobada que, segons apunta la interlocutòria, «exigia unes grans mesures de seguretat». En aquesta reunió, s’afegeix, l’objectiu dels CDR era «entregar documentació sensible i establir comunicacions segures» entre Puigdemont i el president Quim Torra.

A través d’un comunicat fet públic aquest dilluns, Anna Puigdemont, assegura: «És materialment impossible que jo participés en aquesta reunió per motius familiars perfectament acreditats i documentats». Afirma que «mai» ha fet d’«enllaç entre Puigdemont i Torra ni entre cap altra persona i ells dos».

Notícies relacionades

La germana de l’expresident remarca que no ha tingut, ni té ni tindrà «cap tipus de relació amb actes violents de cap tipus ni amb les persones que els perpetrin» i emmarca aquestes informacions en una «campanya de criminalització i desprestigi que tenen com a objectiu final perjudicar» Puigdemont. L’objectiu final d’aquesta campanya, apunta, és «intentar convèncer les autoritats belgues» que entreguin l’expresident a la justícia espanyola.

Anna Puigdemont acaba el comunicat, datat aquest dilluns 30 de setembre, apuntant que es reserva el dret d’iniciar accions civils i/o penals que consideri oportunes.