El número 4 de la CUP de Montcada, denunciat per amenaces de mort a Twitter

«Aquesta nit mira sota el cotxe», va escriure Albert Lameiro a l'analista Álex Dorado Nájera per un comentari crític amb la reacció de l'independentisme a la detenció de nou CDR

sabadell

sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un comentari a Twitter crític amb la reacció de l’independentisme a la detenció de nou membres dels CDR acusats de terrorisme li ha valgut al consultor i analista d’Agenda PúblicaÁlex Dorado Nájera una amenaça de mort. Així ho ha denunciat ell mateix en un tuit en el qual ha acusatAlbert Lameironúmero 4 de la CUP per Montcada i Reixac en les eleccions del 26 de maig passat. «Aquesta nit mira sota el cotxe», li va escriure Lameiro en resposta a aquesta frase: «El més preocupant d’això d’ahir, més enllà de si es confirmen o no les acusacions, és la reacció dels partits ‘indepes’, els mitjans concertats i l’independentisme en general. Hi ha un caldo de cultiu molt perillós».

Dorado Nájera explica que no és la primera vegada que rep aquest tipus d’amenaces, però remarca que és d’especial gravetat que l’amenaça vingui de dirigents polítics i ha instat la CUP a prendre mesures: «Que gent així estigui en política i amb possibles responsabilitats em fa esgarrifar. Així que he decidit mostrar-ho perquè el seu partit prengui mesures».

Notícies relacionades

Poc després d’aquesta denúncia, Lameiro ha eliminat els seus comptes de Twitter @albertlameiro i @totessomcdr

A les xarxes, els usuaris han instat Dorado Nájera a presentar una denúncia formal davant de la policia. És el cas de Beatriz Silva, diputada del PSC: «Crec que caldria denunciar això a la policia, perquè és molt greu. Estem creuant línies vermelles», ha assenyalat Silva via Twitter.