L'endimoniada investidura

Rivera demana per carta una reunió a Sánchez

El moviment coincideix amb la segona jornada de contactes del Rei amb els líders polítics

20190917 452840 riveracartasancheze 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos / Agencias

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha enviat una carta al president en funcions, Pedro Sánchez, per demanar-li una «reunió urgent», per discutir les condicions que ha fixat per facilitar la seva investidura amb una abstenció. Rivera va proposar dilluns al PP una abstenció conjunta per facilitar la investidura del dirigent socialista tot i que Pablo Casado va rebutjar moure’s del ‘no’. El polític català va rebutjar anar a dues cites que li va proposar Sánchez per parlar de la formació de Govern.

Notícies relacionades

Ho ha fet a través d’una carta «urgent», enviada directament al líder socialista aquest mateix matí, segons ha anunciat en una entrevista a Telecinco, ja que si bé «s’ha perdut molt temps», encara n’hi ha prou per desbloquejar la situació política, ha dit. «Si diu que les condicions que li posem es compleixen, el que ha de fer és posar-les a sobre de la taula, firmar-les i complir les que no s’estan complint», ha afegit.

El moviment de Rivera coincideix amb la segona jornada de contactes del Rei amb els líders polítics, destinada a avaluar el context i designar o no un nou candidat per a una investidura abans que es dissolguin les Corts el dia 23