Pedro Sánchez visita el rei Joan Carles a l'hospital

El president ha trobat "molt bé, afortunadament" l'excap d'Estat

pedro sanchez visita al rey emerito juan carlos tras su operacion / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha visitat aquest divendres el rei Joan Carles a l’Hospital Quirónsalud Madrid de Pozuelo de Alarcón (Madrid). L’excap de l’Estat es recupera d’una intervenció d’un triple ‘bypass’ coronari que li van practicar fa sis dies.

Sánchez hi ha arribat a les 09.00 hores d’aquest divendres a l’hospital acompanyat per la seva dona, Begoña Gómez. Més de mitja hora ha durat la visita del president en funcions a l’anterior cap de l’Estat. A la sortida del centre hospitalari, Sánchez ha afirmat als mitjans de comunicació que ha trobat "molt bé" Joan Carles, "afortunadament".

Notícies relacionades

El rei emèrit continua el seu procés de recuperació de forma "favorable" i se li han realitzat analítiques i proves amb resultats "dins de la normalitat", segons l’últim comunicat mèdic. A més, pren tota la medicació "via oral" i "el resultat de les analítiques i la prova d’imatge de control postoperatori es troba dins de la normalitat", precisa l’informe. El pròxim comunicat mèdic es facilitarà aquest dissabte.

La visita del president es produeix en plenes negociacions per a la investidura, marcades pel pas enrere de Pablo Iglesias per salvar la coalició i per la proposta de Sánchez de 300 mesures per a un pacte de govern.