per les seves reunions a Madrid

Sánchez arriba al despatx amb el Rei amb gairebé una hora de retard

El president en funcions ha entrat al recinte amb cotxe oficial i ha sigut rebut per Felip VI

rey-sanchez

rey-sanchez / JAIME REINA (AFP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha arribat al Palau de Marivent de Palma per celebrar l’habitual despatx d’estiu amb el rei Felip VI, si bé ho ha fet amb gairebé una hora de retard a causa de les seves reunions a Madrid.

Sánchez ha sortit poc abans de les 12.00 hores d’una reunió que havia convocat, a les 9.30 hores, junt amb la ministra d’Indústria i Turisme en funcions, Reyes Maroto, amb col·lectius de la Indústria i el Turisme en un local del centre de Madrid.

El president en funcions ha entrat al recinte amb cotxe oficial i ha sigut rebut pel rei Felip, al qual ha saludat estrenyent la mà davant els mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

Després de la trobada, està previst que Sánchez comparegui davant dels mitjans per fer una valoració del despatx i després s’adreçarà al Consolat de Mar per veure’s amb la presidenta del Govern, Francina Armengol. La reunió estava concertada a les 15.45 hores però a causa d’aquest retard també es durà a terme més tard.

Per la seva part, el Rei va arribar a Palma fa uns dies i, com és habitual, ja ha rebut en audiència les autoritats balears i aquesta tarda presidirà la tradicional recepció amb representants polítics i socials de les Balears.