Anar al contingut

canvi de govern

Sant Vicenç dels Horts deixa l'Associació de Municipis per la Independència

El municipi d'Oriol Junqueras, governat pel PSC, abandona l'entitat per "prioritzar les despeses en l'àmbit municipal"

Efe / Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts deixa l'Associació de Municipis per la Independència

ROBERT RAMOS

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, el municipi d’Oriol Junqueras, ha comunicat aquest dilluns que abandona l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per "prioritzar les despeses en l’àmbit municipal". L’actual configuració de l’ajuntament, governat pel PSC-Sant Vicenç en Positiu, és desfavorable als principis de l’AMI i per aquesta raó no es reservarà cap partida pressupostària al pagament de la quota", ha explicat el consistori en una nota de premsa.

Així mateix, l’ajuntament ha explicat que, malgrat que durant el passat mandat es van pressupostar 2.231 euros anuals per pagar la quota, els pagaments de les factures mai s’han fet efectius.
A més de remarcar que volen prioritzar les despeses en l’àmbit municipal, l’alcalde, Miguel Comino, ha assenyalat que hi ha una sentència judicial "que fa absolutament impossible" complir el pagament de les quotes.

"Donada la falta de voluntat política i la impossibilitat de complir el deure d’abonar la quota corresponent, ja s’ha notificat a l’entitat que no emeti més factures ni cap altra comunicació relacionada amb el fet de ser associat", ha conclòs el consistori.