PRESÓ DE MAS D'ENRIC

Joan Baez visita Forcadell a la presó

La cantautora torna a manifestar el seu recolzament a l'independentisme català

zentauroepp49224497 joan baez aquest divendres despr s de visitar l expresidenta190726151212

zentauroepp49224497 joan baez aquest divendres despr s de visitar l expresidenta190726151212 / Montse Castella Cedida

1
Es llegeix en minuts
ACN

La cantautora nord-americana Joan Baez ha visitat aquest divendres l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó de Mas d’Enric acompanyada de Bill Shipsey, advocat i fundador d’Art for Amnesty. Després de la visita ha assenyalat que “recolza el moviment independentista de Catalunya. Espero que tothom que el segueixi entengui que és l’única manera intel·ligent d’enfocar-lo”, ha afegit.

Baez ja havia donat suport als presos independentistes en diverses ocasions. La cantant ha explicat que sempre ha recolzat moviments no violents a tot arreu tota la seva vida i “el moviment català”, ha dit, “és molt important i interessant”. Entre les coses que volia fer era aquesta visita a “una persona que està pagant el preu pel que ha fet”.

Notícies relacionades

La cantant ha assenyalat que hi ha hagut una sessió de ràdio a la presó amb gent donant suport als presos. Ha assenyalat que Forcadell estava asseguda al seu costat. “Quan estàs allà és difícil tenir convidats perquè se n’han d’anar, i m’ha semblat que era una dona forta però amb tristesa perquè la seva família només la pot visitar un dia a la setmana durant una hora o dos dies mitja hora”.

Baez va actuar aquest dijous al Festival Jardines de Terramar a la gira de comiat ‘Fare Thee Well... Tour 2019’ i s’acomiadarà del públic català aquest dissabte amb un concert al festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), en el qual s’han esgotat les entrades.