Detinguts 14 narcotraficants a Barcelona i confiscats 7,5 quilos d'heroïna

La Policia Nacional també ha decomissat 180.140 euros en metàl·lic, un revòlver del calibre 22 juntament amb 98 cartutxos de munició, una catana, una pistola elèctrica tàser i altres armes

policia-detiene-14-narcotraficantes / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat a la distribució i la venda d’estupefaents que operava a Barcelona i la seva àrea metropolitana amb la detenció de catorze dels seus membres, en una operació en la qual s’han confiscat set quilos i mig d’heroïna

Segons ha informat aquest divendres la policia, vuit dels 14 detinguts ja han ingressat a la presó, entre ells els principals responsables de la banda, integrada per persones de diverses nacionalitats i amb un ampli historial delictiu.

La investigació es va iniciar el mes d’octubre passat arran de la detecció d’un punt de venda d’heroïna a Sabadell, i els agents intervinents van poder esbrinar que darrere d’aquesta activitat il·lícita hi havia un ampli grup criminal organitzat els membres del qual mantenien una estructura definida de repartiment de tasques.

L’operació va culminar a començaments del mes de juny del present any, amb quatre escorcolls a les localitats de Barcelona, Sabadell, Santa Coloma de Gramanet i Badalona. Fruit d’aquests registres, es va intervenir a la banda un total de 7,753 quilos d’heroïna, que pretenien distribuir al detall.

Notícies relacionades

També es van decomissar 180.140 euros en metàl·lic, substàncies precursores i útils per a la manipulació de la droga, un revòlver del calibre 22 juntament amb 98 cartutxos de munició, una catana i altres armes blanques, una pistola elèctrica tàser, vuit bàscules de precisió, un cotxe i una motocicleta, així com material informàtic i de telefonia mòbil.

Els 14 detinguts, als quals se’ls imputen delictes de pertinença a organització criminal, contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes, van ser posats a disposició de l’autoritat judicial, que va decretar l’ingrés a presó provisional per a vuit d’ells.