JxCat insisteix en un «'no' inevitable» a Sánchez

Dur discurs de Laura Borràs contra el candidat a la reelecció

La portaveu independentista envia un missatge contra les "renúncies" del sobiranisme

zentauroepp48501820 laura borras rueda prensa190606121447

zentauroepp48501820 laura borras rueda prensa190606121447 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Fidel Masreal

La portaveu de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha acusat el candidat Pedro Sánchez, de pretendre una adhesió personal en la seva candidatura a la reelecció, amb la qual cosa ha qualificat d’"inevitable" el rebuig de JxCat a la candidatura del líder socialista. [Segueix les últimes notícies sobre la investidura de Pedro Sánchez en directe.]

"Des de dimarts es mantenen les 155 raons que tenim per votar no i encara en podem afegir una: va confondre el debat d’investidura amb un d’adhesió a la seva persona", ha afirmat Borràs. La portaveu ha acusat Sánchez de tenir un problema de convivència i ha afegit "quan el solucionin vagin a parlar amb el president de la Generalitat".

Notícies relacionades

En un to contundent, la portaveu independentista ha afegit: "Els nostres companys són presos polítics, però vostè és un polític pres per la seva prepotència, quan digui ‘sí’ a la política i no ‘mai de la vida’ a les aspiracions independentistes, ens trobarà disposats a trobar la solució que Catalunya espera", ha afegit.

Contra les renúncies

En un debat en què ERC ha anunciat la seva abstenció, Borràs ha citat unes paraules del president Macià en favor de la "dignitat" dels pobles, per apel·lar a "tanta renúncia", en una possible referència el·líptica a ERC.