Negociacions a Madrid i Múrcia

Monasterio demana perdó a Rivera per referir-se a Malú però creu que "en política s'ha de venir plorat"

"No estic acostumada a aquest món més tovet dels polítics espanyols", ha assegurat

GRAF1217. MADRID, 09/07/2019.- La candidata de Vox en la Comunidad de Madrid, Rocío Monasterio, hace declaraciones a los medios de comunicación momentos antes de la reunión este martes con el presidente de la Asamblea de Madrid, Juan Trinidad, dentro de una nueva ronda de contactos con los seis grupos parlamentarios. EFE/MARISCAL

GRAF1217. MADRID, 09/07/2019.- La candidata de Vox en la Comunidad de Madrid, Rocío Monasterio, hace declaraciones a los medios de comunicación momentos antes de la reunión este martes con el presidente de la Asamblea de Madrid, Juan Trinidad, dentro de una nueva ronda de contactos con los seis grupos parlamentarios. EFE/MARISCAL / Sebastián Mariscal (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La portaveu de Vox a l’Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, ha demanat perdó al líder de Ciutadans, Albert Rivera, per les seves afirmacions aquest dilluns passat sobre que ningú sabia on era, ni tan sols Malú –la seva parella sentimental–, però ha considerat que s’ha de venir a la política "plorats".

En declaracions aquest dimarts a Antena 3, la líder madrilenya de Vox ha assegurat que les seves paraules no tenien "cap intent d’al·lusió personal" i que simplement va reproduir "una frase que va escoltar al carrer".

Aquestes afirmacions es produeixen després que aquest dilluns afirmessin que Rivera havia d’aclarir la seva posició i dir "on volia estar" , i va afegir que "això és el que volen saber tots els espanyols, que no saben on és, ni el que vol". "No ho sap ni Malú", va indicar.

Notícies relacionades

Així, Monasterio ha assegurat que de vegades els polítics "estan lluny del carrer" i que ella té tendència a parlar "una mica dur perquè ve "del món de les obres". "No estic acostumada a aquest món més tovet dels polítics espanyols", ha explicat.

En aquest sentit, la líder de Vox ha reiterat les seves disculpes, si bé ha recalcat que la seva formació rep "atacs personals" cada dia, tot i que ha mantingut que ella està "disposada" que l’ataquin i ve "sense pell fina". "En política s’ha de venir plorat i jo vinc a la política plorada", ha afirmat.