ROBATORIS

Els Mossos i la policia local de Sabadell detenen dos presumptes lladres de dues naus industrials de Tarragona

Tres persones més han sigut detingudes com a suposats autors d'un delicte de receptació dels béns sostrets

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

Els Mossos d’Esquadra i la policia local de Sabadell han detingut dos homes de 25 i 26 anys com a presumptes autors de dos robatoris amb força a dues naus industrials del polígon Riuclar de Tarragona, i a tres persones més com a suposats autorsd’un delicte de receptació dels béns sostrets.

En un comunicat aquest diumenge, els Mossos han informat que els presumptes lladres van accedir la matinada del passat dimecres 26 de juny a l’interior de les naus obrint un forat al sostre, mitjançant l’anomenat 'mètode del butró'. Una vegada a l’interior, van aconseguir presumptament15 aparells d’aire condicionat, un mòbil, diners en efectiu i cablatge per valor de 2.500 euros, a més de material i equips industrials.

Posteriorment, van fugir en dues furgonetes que van sostreure de la primera nau industrial –per això, també estan sent investigats per un presumpte furt d’ús de vehicles.

Detenció dels sospitosos

Una de les furgonetes en què van fugir tenia instal·lat un geolocalitzador, gràcies a la qual cosa els Mossos van poder seguir-los el rastre fins a un descampat a Rubí.  A partir d’aquí els presumptes autors van prendre direccions diferents; els agents van detenir-ne un quan fugia en direcció al municipi de Rubí, i a l’altre quan anava de camí d’un abocador de Sabadell on presumptament pretenia entregar el material robat.

Notícies relacionades

Els altres tres detinguts –dos homes de 31 i 37 anys i una dona de 58– són treballadors de l’abocador, que van adquirir part del botí sostret. Els cinc detinguts van passar dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i estan en llibertat amb càrrecs, i la policia no descarta noves detencions.

Més notícies de Sabadella l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA