després de les eleccions del 26-M

Castella i Lleó: Mañueco (PP) serà president i Igea (Cs) vicepresident

GRAF2073. VALLADOLID, 21/06/2019.- Los candidatos a la presidencia de la Junta de Castilla y león, por Ciudadanos, Francisco Igea (i), y por el PP, Alfonso Fernández Mañueco (d), conversan durante el acto de firma del acuerdo programático de ambos partidos para avanzar hacia la gobernabilidad de Castilla y León. EFE/ R. García

GRAF2073. VALLADOLID, 21/06/2019.- Los candidatos a la presidencia de la Junta de Castilla y león, por Ciudadanos, Francisco Igea (i), y por el PP, Alfonso Fernández Mañueco (d), conversan durante el acto de firma del acuerdo programático de ambos partidos para avanzar hacia la gobernabilidad de Castilla y León. EFE/ R. García / R. García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El PP i Cs han arribat a un acord de governabilitat per a Castella i Lleó que es formalitzarà la setmana que ve i pel qual Alfonso Fernández Mañueco (PP) serà el president de la Comunitat, mentre que el líder de Ciutadans, Francisco Igea, serà vicepresident i portaveu.

Segons l’acord de governabilitat, el PP aconseguiria sis conselleries, mentre que Ciutadans n’ostentaria quatre, segons ha detallat Francisco Igea en roda de premsa.

Notícies relacionades

En concret, el PP es quedaria amb les Conselleries de Presidència, Economia i Hisenda, Foment i Medi Ambient, Família i Igualtat d’Oportunitats, Agricultura i Ramaderia, i Educació.

Per la seva part, Ciutadans aconseguiria Sanitat, Transparència i Regeneració, Indústria i Ocupació, i Cultura i Turisme.