PLE DEL PARLAMENT

L'acudit de Quim Torra sobre Ciutadans

«Més que 'vamos Ciudadanos', el tema és 'nos vamos de Ciudadanos'», fa broma el president

video 3520063 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha burlat aquest dimecres del número de“fugats” de Ciutadans a un “ritme diabòlic” i, fent referència al lema electoral de la formació taronja, s’ha permès fer broma: “Més que ‘vamos, Ciudadanos’, el tema ja és ‘nos vamos’ de Ciudadanos”.

Torra ha aprofitat una resposta a la portaveu de Cs, Lorena Roldán, en la sessió de control del Parlament per burlar-se de la crisi oberta en el partit d’Albert Rivera després dels recents abandonaments de diputats i càrrecs crítics amb l’estratègia política de la formació taronja. 

El president ha recorregut a la paraula “fugat”, utilitzada sovint per Cs per referir-se a l’expresident Carles Puigdemont, per enumerar els dirigents que en els últims dies han abandonat els càrrecs o trencat aliances amb Rivera, entre ells Manuel VallsToni Roldán o Javier Nart.

Notícies relacionades

Unes fugues que ha dit que es produeixen a un ritme “diabòlic”, i ha ironitzat: “Més que ‘vamos Ciudadanos’, el tema ja és ‘nos vamos de Ciudadanos’ i com més aviat millor”.

També ha opinat que el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha hagut de passar “vergonya” quan el president de França, Emmanuel Macron, “l’ha desmentit”.