Eduardo Zaplana passeja per la platja de Benidorm després d'haver sigut donat d'alta

L'expresident valencià supera la leucèmia que el va permetre sortir de la presó i apareix amb bon aspecte al vídeo del diari 'Información'

eduardo-zaplana

eduardo-zaplana

1
Es llegeix en minuts

Eduardo Zaplana, l’expresident de la Comunitat Valenciana, ja passeja per les platges de Benidorm després d’haver sigut donat d’alta de la patologia associada a la leucèmia que patia. La gravetat de la malaltia va permetre a l’exministre de Treball sortir de la presó el desembre del 2018 per rebre tractament a l’Hospital la Fe de València. I, des del febrer d’aquest any, Zaplana està en llibertat.

En el vídeo publicat pel diari ‘Información’, es veu el polític passejant per la platja de Ponent, molt a prop de la casa que té a Benidorm, dissabte passat.

Notícies relacionades

El polític va ser traslladat des de la presó de Picassent a l’Hospital la Fe de València el 19 de desembre del 2018 a causa d’un empitjorament en el seu estat. Mesos després, Zaplana ha rebut l’alta mèdica i ha recuperat els seus passejos per la platja.

Zaplana va passar vuit mesos a la presó de Picassent, des del maig del 2018, quan la titular del Jutjat d’Instrucció número 8 de València va acordar per a ell presó provisional, comunicada i sense fiança en el marc de l’operació Erial, per la qual va ser detingut per presumptes delictes de blanqueig de capitals, malversació i prevaricació.