Pedro Sánchez i Pablo Casado es reuneixen en secret a la Moncloa

El líder popular reitera el president en funcions que no recolzarà la seva investidura

undefined44520624 madrid  02 08 18  reunion en el palacio de la moncloa entre 180802172129

undefined44520624 madrid 02 08 18 reunion en el palacio de la moncloa entre 180802172129 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Gemma Robles

Pedro Sánchezi el líder del Partit Popular,Pablo Casado, s’han reunit aquest matí a la Moncloa a petició del president del Govern en funcions. El PP ha informat que Casado ha assistit a la trobada "per lleialtat institucional" i que no ho ha fet públic prèviament per respecte al format que s’ha triat des de l’entorn presidencial.

En la reunió, que ha sigut privada, els dos dirigents han parlat de lainvestidurai Casado ha confirmat a Sánchez que, com ja li havia dit anteriorment, no podrà comptar amb la seva col·laboració per ser investit.

Notícies relacionades

El PSOE ha informat que les actituds dels representants de les dues formacions polítiques sobre la investidura "continuen estant allunyades", informa Juan Ruiz Sierra.

A més, Casado ha aprofitat el cara a cara entre tots dos per expressar-li el seu desacord sobre el pacte que els socialistes navarresos han assolit entorn de la Mesa del Parlament navarrès, on ha entrat Bildu, i també li ha reiterat les seves ja conegudes posicions pel que fa a la política a Catalunya i la Unió Europea, on el PP recolza que Espanya intenti aconseguir llocs de màxima rellevància en el nou executiu europeu que s’ha d’acabar de conformar en els pròxims dies, una vegada que els mandataris europeus s’han donat una treva per intentar consensuar les seves posicions al respecte.