La Diputació de Barcelona instal·larà 28 bibliopiscines i una biblioplatja aquest estiu

Aquesta iniciativa ofereix novel·les, còmics, contes, revistes i diaris de "lectura ràpida", a més d'acollir tallers, xerrades i narració de contes

d9qmbacwkaafo4v

d9qmbacwkaafo4v

1
Es llegeix en minuts

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona instal·larà 28 bibliopiscines, una biblioplatja i tres espais més habilitats per a la lectura a l’aire lliure (mercats, jardins i parcs) aquest estiu.

En un comunicat aquest dilluns, la Diputació ha detallat que aquestes instal·lacions ofereixen novel·les, còmics, contes, revistes i diaris de "lectura ràpida", a més d’acollir tallers, xerrades i narració de contes i disposar de servei d’Internet.

S’instal·laran bibliopiscines a Abrera, Artés, Balsareny, Capellades, Castellgalí, Copons, Esparreguera, la Granada, Jorba, la Llacuna, Moià, Monistrol de Montserrat, Montcada i Reixac, Muntanyola, Prats de Lluçanès, Puig-Reig, la Roca del Vallès, Sabadell, Sant Bartomeu del Grau, Sant Fruitós de Bages i Sant Joan de Vilatorrada.

Notícies relacionades

També hi haurà bibliopiscines a Sant Llorenç Savall, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Quirze del Vallès, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Vicenç de Castellet, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Margarida i els Monjos, Súria, Tavèrnoles, Torelló, Ullastrell, Vacarisses, Vallbona d’Anoia, Vallromanes, Viladrau i Vilanova de Sau.

La biblioplatja s’instal·larà a Castelldefels, mentre que hi haurà un bibliojardí a Mollet del Vallès, un biblioparc a Parets del Vallès, i un bibliomercat a Vilanova i la Geltrú.