A LA RÀDIO

Teresa Jordà (ERC) sobre els polítics presos: «S'ha d'aparcar per avançar"

La consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca ha fet aquestes polèmiques declaracions en una entrevista a SER Catalunya

undefined48379165 la consellera d agricultura  teresa jord   en moment del ple190605155030

undefined48379165 la consellera d agricultura teresa jord en moment del ple190605155030 / Guillem Roset

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, aquest dimecres ha fet unes polèmiques declaracions en una entrevista a SER Catalunya en què ha afirmat que els polítics presos condicionen el Govern legítim de "manera extrema". 

Sobre això, la consellera ha afirmat que "llegir no pot fer que perdem la capacitat d’escriure. No vol dir que ens oblidem d’ells, però hi ha moments en què, segurament, s’ha d’aparcar. És una opinió molt personal, però segurament ens faria avançar i posar sisena, que és el que necessita el país".

Situació complicada

Notícies relacionades

D’altra banda, Jordà ha remarcat la necessitat de pactar com més aviat millor uns pressupostos i ha assegurat que assenyalar sempre el Govern d’Espanya és ridícul, perquè "tenen culpa de molts mals, però no de tots". 

A més, Jordà ha assegurat que un dels problemes que ha tingut el Govern català és no haver sigut capaç d’explicar la situació "extremadament complicada" en la qual es va aterrar. "S’havia decapitat un govern, amb una repressió flagrant de companys a l’exili i a la presó, s’havia de començar a gestionar un nou govern i a molts ens titllaven d’autonomistes".