ÚLTIM ACTE OFICIAL

El rei Joan Carles I s'acomiadarà amb un homenatge del món taurí a la seva mare

L'anterior monarca assistirà a la reinauguració de la plaça de toros d'Aranjuez el diumenge 2 de juny, dia fixat per a la seva retirada de la vida pública

zentauroepp48104678 madrid 11 05 2019   politica  capilla ardiente de alfredo pe190527211613

zentauroepp48104678 madrid 11 05 2019 politica capilla ardiente de alfredo pe190527211613 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Servimedia

L’empresa de la plaça de torosd’Aranjuez  (Madrid) va remarcar aquest dimarts quel’última cita institucional que tindrà Joan Carles I l’última cita institucionalJoan Carles Iserà el pròxim diumenge 2 de juny en aquesta plaça de toros, "ons’homenatjarà  la seva mare, Maria de la Mercè de Borbó, comtessa de Barcelona", que va ser una gran aficionada a la tauromàquia. 

En una nota, Circuitos Taurinos va remarcar que amb aquest gest el rei emèrit "s’acomiada de la vida pública per la porta gran a Aranjuez", en la que serà la reinauguració de la plaça, després d’una gran reforma. 

Notícies relacionades

Aquella tarda faran la passejada algunes de les màximes figures del toreig, ja que s’anuncien José Antonio ‘Morante de la Puebla’, Julián López ‘El Juli’ i José María Manzanares per torejar sis toros de la ramaderia de Jandilla. 

Segons detalla la nota, Joan Carles ocuparà la llotja reial de la plaça de toros bicentenària, juntament amb altres membres de la seva família, per homenatjar la Maria de la Mercè durant la tradicional corrida de toros de San Fernando.