22 febr 2020

Anar al contingut

PUBLICAT EN EL 'DOGC'

La Generalitat fitxa com a assessora l'exconsellera Joana Ortega

L'exconsellera està inhabilitada fins al 19 d'octubre per la consulta del 9-N

El Periódico

La Generalitat fitxa com a assessora l'exconsellera Joana Ortega

fnadeu@gmail.com

La Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha fitxat l’exconsellera i exvicepresidenta del Govern Joana Ortega com a assessora.

Segons ha publicat el 'DOGC', Ortega assessorarà la titular del departament, Àngels Chacón, en "projectes transversals" en matèria de foment de l’economia productiva.

També s’encarregarà de preparar la documentació que la conselleria tramita al Consell Tècnic sobre aquest tipus de projectes i elaborarà informes sobre els resultats de la seva aplicació.

Fonts del departament han explicat a Europa Press que Ortega s’ha incorporat aquest divendres al nou càrrec i que han apreciat de l’exvicepresidenta la seva experiència en l’Administració pública i la seva visió municipalista.

En aquest nou lloc, Ortega cobrarà la retribució corresponent a la categoria de funcionari del grup A i nivell 30.2 --uns 70.134,40 euros anuals-- i un complement específic de 41.302,92 euros anuals.

Ortega, vicepresidenta del Govern liderat per Artur Mas, va ser condemnada a nou mesos d’inhabilitació especial per a l’exercici de càrrecs públics electius i per a l’exercici de funcions de govern per impulsar la consulta del 9-N, una pena que finalitza el 19 d’octubre de 2019.