Xarxes socials

Vox felicita el Ramadà als musulmans de Melilla però després recula

El partit ha esborrat la publicació a Twitter a causa d'una "allau d'atacs i insults"

vox-melilla

vox-melilla

1
Es llegeix en minuts
María Barreiro

Vox va felicitar diumenge passat el mes del Ramadà a la comunitat musulmana de la ciutat de Melilla en els seus comptes de Twitter i Facebook, però posteriorment va haver de disculpar-se i esborrar la publicació a causa de les reaccions negatives generades.

El partit d’ultradreta remarcava en un tuit que el Ramadà s’havia de dedicar a "estar en família", i prosseguia defensant que "la família és el pilar sobre el qual se sustenta la nostra societat i és un nexe d’unió entre cultures i religions". Acabava el missatge convidant a "defensar-la junts".

El tuit de Vox en què felicita el Ramadà als musulmans de Melilla. / TWITTER

Aquest dimarts, el compte de Facebook de Vox a Melilla ha publicat un missatge en què ha explicat el per què de l’eliminació del tuit. El partit ha afirmat que la publicació "s’estava convertint en un camp de batalla" per la gran quantitatd’"atacs i insults" que havia generat.

Notícies relacionades

Vox assenyala que "això és un clar exemple de com la religió està començant a barrejar-se perillosament amb la política", i es reafirma que transmeten els seus "bons desitjos" als musulmans en aquesta celebració.

El partit s’ha defensat en els comentaris recalcant que no s’ha de confondre la religió amb la immigració, i ha manifestat que els musulmans que resideixen a la ciutat autònoma són "fills i nets d’espanyols". També ha assenyalat que han felicitat el Ramadà com ho haurien fet amb qualsevol altra festivitat destacada, com fa uns dies amb la Setmana Santa cristiana.