INICI DE CAMPANYA ELECTORAL

Ciutadans comença la campanya a la seva seu central de Madrid amb Rivera

El líder de la formació taronja recolzarà els candidats Aguado, Villacís i Garicano després de l'enganxada de cartells

zentauroepp48034898 ciudadanos190506130533

zentauroepp48034898 ciudadanos190506130533 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ciutadans iniciarà aquest dijous la campanya electoral per a les eleccions autonòmiquescampanya electoral  i municipals del pròxim 26 de maig a la seu nacional de la formació taronja, situada al madrileny carrer Alcalá, i amb el seu líder, Albert Rivera.

Els candidats de Cs a la presidència de la Comunitat de Madrid i a l’alcaldia de Madrid, Ignacio Aguado i Begoña Villacís, estaran junts durant les hores prèvies al moment en què es donarà el tret de sortida amb la tradicional enganxada de cartells. També estarà amb ells el candidat de Ciutadans al Parlament Europeu, Luis Garicano.

El líder de la formació taronja, Albert Rivera, recolzarà els seus candidats madrilenys amb la seva presència en la convocatòria i amb unes paraules que pronunciarà després de l’enganxada de cartells, que tindrà lloc a les 23.55 hores.

Malgrat que l’inici de la campanya comença la nit d’aquest dijous, Ciutadans va posar en marxaaquest dimarts una campanya en un total de 75 marquesines amb imatges de Villacís amb el lema “Vamos Madrid, ha llegado el momento”.

Driblatge a la llei electoral 

Notícies relacionades

El cartell no demana el vot, i això li ha valgut a la formació per esquivar la llei orgànica de règim electoral general (LOREG), que prohibeix fins a l’inici legal de la campanya "la realització de publicitat o propaganda electoral mitjançant cartells, suports comercials o insercions en premsa".

Al conèixer la campanya, el PSOE va sol·licitar a la Junta Electoral de la zona de Madrid la seva retirada, perquè infringia, segons el seu parer, l’esmentada normativa electoral. Els socialistes creuen "evident" que la formació política denunciada coneix les situacions "en les quals es transgredeix la llei".