La Generalitat nomena una secretària per a l'oficina de l'expresident Puigdemont

El DOGC ha publicat el nomenament, que consta d'un sou d'uns 36.000 euros anuals

puigdemont

puigdemont

1
Es llegeix en minuts

La Generalitat de Catalunya ha nomenat Glòria Sala com a secretària de l’Oficina de l’Expresident Carles Puigdemont, segons va publicar el DOGC el passat 3 de maig. En la nota, firmada per la secretària general de Presidència, Meritxell Masó i Carbó, s’especifiquen les funcions del seu càrrec: "Donar recolzament a l’Oficina de l’Expresident en el desenvolupament de les seves funcions; executar les tasques que es derivin del seu funcionament; col·laborar i donar recolzament en l’organització de l’agenda, els actes i les visites de l’expresident de la Generalitat i del responsable de l’Oficina; i qualsevol tasca anàloga que li pugui encarregar el seu superior".

La Generalitat informa que la retribució del lloc de treball són les d’un funcionari del grup C, nivell de destinació 22, és a dir, 26.802,08 euros. A més, s’hi afegeix un complement específic de 9.996,48 euros anuals per la jornada i horari de dedicació especial.

Notícies relacionades

L’historiador Josep Lluís Alay va ser nomenat el juny del 2018 responsable de l’Oficina de l’Expresident. Alay és una de les quatre persones que acompanyaven Puigdemont quan va ser detingut el març del 2018 a Alemanya, per això ell va ser arrestat després per la Policia Nacional i posat en llibertat el mateix dia.

L’historiador s’encarrega de dirigir i organitzar les tasques del personal del despatx, i organitzar i controlar els actes, les audiències, les visites i els viatges. També gestiona el pressupost assignat a l’Oficina, i fa les tasques de protocol i de relacions amb els mitjans de comunicació. El seu sou anual és de 60.454,32 euros.