Lluís Puig insinua ara que no ha estat a Catalunya

L'exconseller de Cultura, fugit a Bèlgica, surt al pas d'un tuit seu de què es podia deduir que havia visitat Terrassa

h 3492369

h 3492369 / Natalia Segura

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L’exconseller Lluís Puig, fugit a Bèlgica, ha sigut protagonista d’un moment confús arran d’un tuit del qual es podia deduir o interpretar que havia estat a Catalunya. Posteriorment, Puig, candidat de Junts per Terrassa en les eleccions municipals del 26 de maig, ha insinuat, també via Twitter, que no ha estat a Catalunya.

La confusió o els dubtes han arribat després que Puig pengés en el seu compte de Twitter una foto feta des del monestir de Sant Llorenç del Munt amb vista a Terrassa que ha acompanyat del següent text: Ahir, des de dalt de la Mola, a Sant Llorenç del Munt, veia la meva ciutat, Terrassa, així".

La imatge i el text donaven peu a deduir que Puig havia estat aquest diumenge a Terrassa, havent burlat, així, la justícia i la policia al travessar la frontera sense ser vist.

Vistes les repercussions, l’exconseller ha publicat un nou tuit en què, al·ludint les noves tecnologies i la societat digital del segle XXI, dona a entendre que no ha estat a Catalunya. I aprofita per demanar als seus seguidors que li enviïn fotos amb el 'hashtag' #terrassaprioritat.   

Notícies relacionades

Puig (Terrassa, Barcelona, 1959) va assumir el càrrec de conseller de Cultura el juliol del 2017, i el va desenvolupar fins que l’aplicació de l’article 155 de la Constitució va comportar la seva destitució. Des del 30 d’octubre del 2017, Lluís Puig es troba a Bèlgica fugit de la justícia espanyola, igual com l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, i els exconsellers Meritxell Serret i Toni Comín, mentre que l’exconsellera Clara Ponsatí és a Escòcia.

El gener passat Puig es va deixar veure a Perpinyà. "Sentia la necessitat de tornar a trepitjar terres catalanes", va dir llavors, per més que Perpinyà sigui territori francès.