VIOLACIÓ MÚLTIPLE

El novè detingut per la violació de Sabadell admet que dormia al lloc dels fets

La víctima ha identificat el sospitós, detingut a finals de març a Mataró, com un "actor passiu"

zentauroepp46830612 vista a ria de la concentraci  de rebuig a la violaci  m lti190204194311

zentauroepp46830612 vista a ria de la concentraci de rebuig a la violaci m lti190204194311 / Jordi Pujolar

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

La novena persona detinguda per la seva presumpta vinculació amb la violació múltiple a una noia comesa el 3 de febrer a Sabadell ha admès que dormia al lloc la matinada en què es van cometre els fets. Així ho ha explicat a EuropaPress l’advocat de la víctima, Jorge Albertini, després que aquest dilluns prestés declaració aquest detingut davant del jutge.

Aquest dilluns també ha comparegut al jutjat la víctima, que l’ha identificat al lloc dels fets "com un actor passiu". Aquesta persona va ser detinguda a finals de març per la Policia Local de Mataró i va ser posat en llibertat hores després amb mesures cautelars, amb compareixences setmanals al jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori.

El magistrat va invalidar la roda de reconeixement amb el detingut després que, tal com va recollir a les diligències, el lletrat protagonitzés una "comunicació totalment irregular" a la víctima abans d’entrar a la sala. Així que, la víctima ha declarat per aclarir els fets.

A principis d’abril, Albertini va informar que la víctima no va acudir a declarar després de patir una crisi de pànic per creuar-se amb el sospitós quan passejava pel centre de Sabadell.

El procés fins ara

Per aquest cas hi ha nou persones investigades, dos estan en presó provisional, sis estan en llibertat amb mesures cautelars i una persona està en recerca i captura, amb ordre de detenció internacional. Es tracta de Khalid Oukhlifa, l’ADN del qual es va trobar en l’anàlisi que l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses va realitzar a la víctima.

Notícies relacionades

El jutge també va ordenar la intervenció de les línies de mòbil dels acusats per poder rastrejar la seva activitat i determinar on era cadascun dels implicats en el moment de la violació.

Més notícies de Sabadell  a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA