CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA

Cervera (Lleida) reuneix uns 200 acordionistes i entrega els premis Recercat 2019

El guanyador en la categoria d'entitat és el Museu Arxiu de Santa Maria Centre d'Estudis Locals de Mataró, i en la categoria individual, Lluís Puig i Mario Zucchitello, ex aequo

d5v3rymwaaegw8y

d5v3rymwaaegw8y

1
Es llegeix en minuts

Cervera ha reunit aquest diumenge uns 200 acordionistes en la celebració de la tercera edició del Dia Mundial de l’Acordió, organitzat per l’Associació Catalana d’Acordionistes, i la consellera de Cultura, Mariàngela Villalonga, ha entregat els premis Recercat 2019.

En un comunicat aquest dissabte, Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 ha informat que al llarg del dia s’han celebrat concerts al carrer, demostracions, una reunió de distribuïdors, editorials i compositors, i un concert solidari amb Brass Grave, acordions BCN, Illumbe i orquestres d’acordions.

També està programat un concert de Gorka Hermosa, acompanyat de Malandro Club a les 20 hores, i una exposició sobre la història de l’acordió al Museu de Cervera.

15a edició del Recercat

A més, amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana, Cervera ha acollit la 15a edició del Recercat 'Jornada de cultura i investigació local dels territoris de parla catalana'.

Notícies relacionades

Es tracta d’una fira on es poden trobar les novetats editorials de la investigació local i comarcal, així com una mostra dels projectes més destacats dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals participants.

Villalonga ha entregat els premis Recercat 2019, que han reconegut la tasca realitzada als centres d’estudis tant per una entitat, com per una persona que hi estigui vinculada, i aquest any el guanyador en la categoria d’entitat és el Museu Arxiu de Santa Maria Centre d’Estudis Locals de Mataró (Barcelona), i en la categoria individual, Lluís Puig i Mario Zucchitello, ex aequo.