XARXES SOCIALS

VÍDEO | Albiol es desmarca de la patacada del PP per no perdre vots a Badalona

El candidat a l'alcaldia publica un audiovisual amb declaracions de veïns que s'allunyen de les sigles populars

albiol pp / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exdirigent del PP català i candidat a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha penjat aquest dilluns un vídeo a les xarxes socials en el qual es desmarca del partit després de la històrica patacada en les eleccions generals.

Notícies relacionades

En l’audiovisual apareixen veïns que comenten que mostraran el seu recolzament a Albiol el pròxim 26 de maig, però que "no voten el PP". "El votaré a ell, a Albiol, al PP no, a Albiol", expliquen al llarg de més de tres minuts. En el vídeo també assenyala que el PSC va recolzar el govern de Dolors Sabater. "En les municipals a ell, però en les generals serà per a Pedro Sánchez. Les municipals no hi tenen res a veure", afegeix una veïna. "Nosaltres et votarem a tu, i som socialistes. Però ets l’Albiol", postil·la un altre. "No miris sigles, perquè jo no miro sigles. Miro la persona", burxa un altre.

No es mostra el logotip dels populars en cap moment del vídeo. Al final del curt, Albiol assenyala: "Ja ho has vist. Mira, jo no canviaré ni la teva ideologia ni la teva forma de pensar. Si ets socialista, de Podem, independentista, o simplement no votes, és una qüestió en la qual jo no entro ni entraré. Però estic segur que quan parlem de Badalona tu i jo coincidim en l’oblit, en la distracció que han tingut els nostres barris, la nostra ciutat, en aquests últims quatre anys. Per això, el 26 de maig és tan important que tinguem clar que hi ha dos models: el que representa la senyora de la CUP que ha governat amb el recolzament del PSC o el que represento jo: més seguretat, millor neteja i més manteniment dels carrers i ajuts als veïns que ho estan passant malament".