Anar al contingut

Rufián prova de tapar les fugues cap al vot útil

Xabi Barrena

Rufián prova de tapar les fugues cap al vot útil

Toni Albir

Nova apel·lació del candidat efectiu d’ERC, Gabriel Rufián, als votants que dubten entre la papereta republicana i la socialista. Un franja d’electorat majorment independentista, però que ara medita agafar la del PSC en vista del perill que els tres partits de la dreta sumin. És a dir, carn del vot útil o del vot de la por.

Així, Rufián, en ple passeig de Gràcia, davant la parada del partit i assetjada d’espontanis que li demanaven incessantment ‘selfies’ i fotos, va demanar a aquells indecisos entre les dues opcions que valorin si l’estada preventiva a la presó dels polítics independentistes és justa o no. “¿Poden dormir tranquils quan hi ha una sèrie de persones empresonades per fer un referèndum?", va preguntar a aquests votants.

Les paraules de Rufián van ser breus, al mig de la gentada pròpia del dia de Sant Jordi. Una gentada a què es va unir la comitiva que acompanya la candidata per Barcelona de Ciutadans, Inés Arrimadas, amb ella al capdavant, que va circular per davant de la parada republicana, sense registrar-se cap incidència. Per no haver-hi, no hi va haver ni una mirada entre Arrimadas i Rufián.