iniciativa electoral

El PP tanca l'agència Falcon Viajes i la web de la campanya

falcon-viajes

falcon-viajes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nuevas Generaciones del PP han posat fi aquest dilluns a la seva campanya de l’agència Falcon Viajes al desmuntar el local llogat alcarrer Ferraz de Madrid, a prop de la seu del PSOE, i han deixat inoperativa la web en la qual denunciava els viatges en l’avió oficial del cap del Govern, Pedro Sánchez.

"Missió complerta", és el missatge que es llegeix a la pàgina d’internet que la formació juvenil del PP va llançar divendres passat, el primer dia de la campanya de les eleccions del 28 d’abril, per censurar els "abusos" de Sánchez en l’ús del Falcon.

Nuevas Generaciones assenyala que veu complert el seu objectiu després que Sánchez utilitzés un avió privat divendres passat, segons han publicat alguns mitjans, per desplaçar-se a un míting a Castelló després de la polèmica generada per la campanya de l’agència de viatges.

Al mateix temps que s’ha deixat inoperativa la web, uns operaris han repintat aquest matí la façana del local per suprimir els logos i els lemes amb què es va decorar l’immoble, com el de "Sánchez viatja. Paguem tots".

Notícies relacionades

El PSOE va demanar divendres a la Junta Electoral Central que ordenés la retirada immediata de la campanya del PP Falcon Viajes pel seu caràcter "il·lícit".

També va reclamar a l’òrgan electoral que aclarís la seva vinculació amb la difusió de la foto de les filles menors d’edat de Sánchez en una platja d’Eivissa amb un format similar al de les altres imatges de la campanya de Nuevas Generaciones sobre les "destins" que oferien.