Anar al contingut

CAMÍ DE LES URNES

El PSC començarà la campanya electoral a Santa Coloma

Sánchez visitarà aquest diumenge Tarragona

Roger Pascual

El PSC començarà la campanya electoral a Santa Coloma

Roger Segura

El PSC començarà la campanya electoral a Santa Coloma de Gramenet, un dels seus feus històrics. L’acte central se celebrarà el 25 d’abril a la Vall d’Hebron. Encara no s’ha concretat quantes vegades vindrà Pedro Sánchez, que sí que visitarà aquest diumenge Tarragona, per participar en un míting.

La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, ha assegurat aquest dimarts que el 28-A es decidirà entre l’opció de la "convivència i el diàleg per a l’enfortiment de l’autogovern" o bé la " confrontació i la destrucció de l’autonomia catalana". En un contacte informatiu, la també ministra de Política Territorial, va expressar que la resolució de la crisi territorial espanyola tindrà rellevància i que la diferència entre l’esquerra i la dreta "està més clara que mai".

Batet ha explicat que els socialistes "surten a guanyar les eleccions" i a treure "el millor resultat". Per això, ha demanat "fortalesa parlamentària" per poder impulsar les polítiques "que els han quedat per fer". La candidata ha apuntat que no "vetaran ni prioritzaran altres partits" per pactar un nou govern espanyol