Anar al contingut

tombat el recurs de torra

El Suprem rebutja la suspensió cautelar demanada per Torra de l'ordre de la JEC sobre els llaços

El llaç groc que estava al Pati dels Tarongers també ha sigut retirat

El Periódico

El Suprem rebutja la suspensió cautelar demanada per Torra de l'ordre de la JEC sobre els llaços

ELISENDA PONS

La Sala Tercera del Tribunal Suprem ha rebutjat la mesura cautelaríssima sol·licitada pel president de la Generalitat, Quim Torra, reclamant que se suspengués l’ordre de la JEC sobre la retirada dels llaços grocs. El Tribunal dona 10 dies a les parts perquè al·leguin el que considerin oportú i el tribunal tornarà a pronunciar-se.

Aquest matí, el llaç groc que estava al Pati dels Tarongers ja no hi és. Ciutadans va reclamar aquest dilluns la seva retirada.


La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També pots subscriure’t per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, i disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!