per defensar Cuixart

La bronca entre Piqué i Millo s'enquista a Twitter: "La veritat no s'esborra"

Nou episodi de l'enfrontament entre el futbolista i el polític en aquesta xarxa social

millo-y-piqu

millo-y-piqu

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou episodi de la bronca a Twitter entre el futbolista del Barça Gerard Piqué i l’exdelegat del Govern a Catalunya Enric Millo. Després que el central blaugrana sortís en defensa de Jordi Cuixart per la publicació de Millo d’un fragment audiovisual –tallat– sobre el president d’Òmnium Cultural, la picabaralla s’ha enquistat a la xarxa social aquest divendres, Dia de la Dona Treballadora i jornada en què se celebra la vaga del 8-M.

Després que el jugador compartís el vídeo sencer (en què es veu Cuixart demanant als concentrats davant la Conselleria d’Economia el 20 de setembre del 2017 que se n’anessin a casa) i acusés Millo d’haver-lo manipulat, el polític va demanar a Piqué que no difamés el seu nom. "No t’he insultat mai, respecto la teva manera de pensar", li etziba, i després l’acusa d’intransigent i d’intentar generar odi contra ell. "Dir la veritat és el millor camí per defensar la llibertat!", li diu, i després demana més objectivitat a un mitjà català.

Notícies relacionades

No obstant, Piqué ha continuat la discussió criticant a Millo que hagués esborrat el vídeo "manipulat". "La veritat no s’esborra", diu en el que –ara per ara– és la seva última resposta en la discussió.

Aquest divendres al matí, el diàleg Millo-Piqué ha tingut l’última rèplica. L’exdelegat del Govern ha tornat a contestar al central culer a Twitter: "Totalment d’acord @3gerardpique, la veritat no s’esborrarà mai, és molt tossuda i el temps és el principal aliat, per això he retuitejat el vídeo complet on es demostra que no m’invento res. Jo no t’insultaré mai per les teves idees i espero que algun dia tu puguis fer el mateix".