Seu a Granada

El grup d'extrema dreta Hogar Social s'inscriu com a partit polític

La formació s'estableix com d'àmbit nacional amb opcions a establir delegacions territorials

hogar-social

hogar-social

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El grup ultra d’extrema dreta Hogar Social s’ha inscrit en el registre del Ministeri de l’Interior com a partit polític, segons confirmen fonts d’aquest departament ministerial. La presidenta del nou partit serà Melisa Rodríguez, l’encarregada d’exercir la representació d’aquest grup des del seu naixement, i han fixat la seva seu social a Granada.

Segons va avançar ahir a la nit 'Eldiario.es', Hogar Social ha cursat la petició amb data 28 de febrer. Aquest grup ultra s’estableix als seus estatuts com un partit d’àmbit nacional amb opcions d’establir delegacions territorials.

Hogar Social ha estat ocupant edificis per oferir ajuda només a ciutadans de nacionalitat espanyola. El mes de novembre passat, va anunciar que "el següent pas" per intentar arribar a les institucions era "blindar-se legalment" davant de la pressió que asseguraven que patien per part del Govern de Pedro Sánchez.

Notícies relacionades

Així ho va assenyalar llavors la líder del moviment ultra, Melisa Domínguez, que va denunciar les "amenaces" de l’Executiu per il·legalitzar la seva organització després de la presa de l’antiga seu de Comissions Obreres situada al costat de la plaça d’Espanya de Madrid.

Preguntada sobre si volen presentar-se a unes eleccions, es va limitar a assenyalar que, "efectivament", el seu següent pas és "intentar arribar a les institucions". "És una cosa que tenim al cap. En un futur proper. Però no parlarem d’eleccions. Volem fer el pas per legalitzar-nos", va assenyalar llavors.