Les 'hòsties' de Cuixart al Suprem

El president d'Òmnium es fa reprendre pel jutge Marchena pel seu ús d'expressions col·loquials durant la seva compareixença

ga8ucg4xyqsknowafiulz41100 / periodico

1
Es llegeix en minuts

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha fet servir profusament el llenguatge col·loquial en la seva declaració davant del Tribunal Suprem. Tant, que s’ha emportat una amonestació del jutge Manuel Marchena.

Notícies relacionades

Durant les seves respostes a les preguntes de la Fiscalia, Cuixart s’ha deixat portar i, en diverses ocasions, ha fet servir l’expressió "hòstia" per deixar patent la seva sorpresa davant d’una pregunta. En una ocasió, fins i tot ha fet servir la paraula "collons".

Interjeccions col·loquials

"¡Hòstia, soc el president d’Òmnium!", "¡hòstia, no, no!", "¡hòstia, insisteixo!", "¡hòstia, collons aquest tio!" ha respost Cuixart a la fiscalia en diverses ocasions. Després d’aquesta última, el president del tribunal, Manuel Marchena, li ha cridat l’atenció en un parell d’ocasions, demanant-li que provés d’"evitar les interjeccions col·loquials que no són pròpies". "Les intejecciones col·loquials, reprimim-les".