Anar al contingut

CANVIS EN EL PARTIT TARONJA

Lorena Roldán, nova líder de Ciutadans després del salt d'Arrimadas al Congrés

La diputada va entrar al Parlament el 2015

Daniel G. Sastre

Lorena Roldán, nova líder de Ciutadans després del salt d'Arrimadas al Congrés

La diputada Lorena Roldán serà la nova líder de Ciutadans a Catalunya després del salt d’Inés Arrimadas al Congrés com a cap de llista per Barcelona en les eleccions generals del pròxim 28 d’abril, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO.

L’elecció d’Arrimadas com a cap de llista per Barcelona en les eleccions del 28-A comportarà canvis al Parlament. El més important és qui substituirà Arrimadas com a líder del grup parlamentari i, en aquest sentit, la formació taronja ha elegit Roldán per a aquest càrrec.

Trajectòria

Nascuda a Tarragona el 1981, Roldán és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Té el Màster Universitari en Advocacia, impartit per la mateixa universitat, i ha exercit d’advocada. També ha treballat en l’Administració local durant més de sis anys, en l’àrea de serveis jurídics i contractació administrativa.

Va ser candidata per Ciutadans - Partit de la Ciutadania (Cs) a Tarragona en les últimes eleccions al Parlament Europeu. També ha sigut regidora de l’Ajuntament de Tarragona (2015) i diputada de l’onzena legislatura (2015-2017) al Parlament. En les últimes eleccions, va renovar la confiança dels electors.

A més, és membre de la comissió de Justícia al Parlament.