CANVIS EN EL PARTIT TARONJA

Lorena Roldán, nova líder de Ciutadans després del salt d'Arrimadas al Congrés

La diputada va entrar al Parlament el 2015

lorena-roldan

lorena-roldan

1
Es llegeix en minuts
Daniel G. Sastre
Daniel G. Sastre

Periodista

Especialista en política catalana i espanyola

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La diputada Lorena Roldán serà la nova líder deCiutadansaCatalunya després delsalt d’Inés Arrimadas al Congrés com a cap de llista per Barcelona en les eleccions generals del pròxim 28 d’abril, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO.

L’elecció d’Arrimadas com a cap de llista per Barcelona en les eleccions del 28-A comportarà canvis al Parlament. El més important és qui substituirà Arrimadas com a líder del grup parlamentari i, en aquest sentit, la formació taronja ha elegit Roldán per a aquest càrrec.

Trajectòria

Nascuda a Tarragona el 1981, Roldán és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Té el Màster Universitari en Advocacia, impartit per la mateixa universitat, i ha exercit d’advocada. També ha treballat en l’Administració local durant més de sis anys, en l’àrea de serveis jurídics i contractació administrativa.

Notícies relacionades

Va ser candidata per Ciutadans - Partit de la Ciutadania (Cs) a Tarragona en les últimes eleccions al Parlament Europeu. També ha sigut regidora de l’Ajuntament de Tarragona (2015) i diputada de l’onzena legislatura (2015-2017) al Parlament. En les últimes eleccions, va renovar la confiança dels electors.

A més, és membre de la comissió de Justícia al Parlament.