CONVIDATS A DEBATRE

Vox celebrarà una conferència sobre la unitat d'Espanya al Parlament Europeu

Tant l'ECR com l'Europa de les Nacions Lliures (ENF) de Marine Le Pen han mantingut contactes amb la formació xenòfoba

undefined46987218 graf8182  cuenca  espa a   16 02 2019   el secretario genera190218162406

undefined46987218 graf8182 cuenca espa a 16 02 2019 el secretario genera190218162406 / Jose del Olmo

1
Es llegeix en minuts

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, i altres alts càrrecs del partit ultradretà participaran el pròxim 6 de març en una conferència sobre la unitat d’Espanya al Parlament Europeu, organitzada per un eurodiputat polonès del conservador Llei i Justícia, Kosma Zlotowski.

"Catalunya, una regió espanyola" és el títol de la conferència en la qual també hi intervindrà el portaveu de Vox a Catalunya, Jorge Buxadé, la vicepresidenta de relacions institucionals de la formació, Malena Contestí, així com l’historiador Jesús Lainz i la periodista Rosa Cuervas.

En la informació sobre la conferència que es distribuirà en els pròxims dies es diu que Espanya "està vivint un dels seus desafiaments legals més importants des que es va aprovar la Constitució de 1978".

Intent de cop d’Estat

"Després de dècades d’inacció política i de falta de control del govern nacional, hi va haver un intent de cop d’Estat en una de les regions", afegeix el text.

Notícies relacionades

Zlotowski pertany al grup de conservadors i reformistes europeus (ECR), el grup a l’Eurocambra a què podria adherir-se Vox després de les eleccions del pròxim 26 de maig.

Tant l’ECR com l’Europa de les Nacions Lliures (ENF) de Marine Le Pen han mantingut contactes amb la formació xenòfoba, que segons els primers sondejos publicats avui pel PE obtindria 6 eurodiputats en les eleccions europees.

Temes:

Vox