els líders autonòmics rectifiquen

Casado confirma que Moreno i Feijóo sí que aniran a la concentració PP-Cs-Vox contra Sánchez

El president popular avança que la marxa de Colón tindrà un manifest conjunt

pp

pp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del PP, Pablo Casado, ha assenyalat aquest divendres que la concentració de diumenge a la plaça de Colón tindrà un manifest conjunt, sense discursos partidistes, en el qual totes les formacions compartiran protagonisme. A més, ha confirmat que els presidents d’Andalusia, Juan Manuel Moreno, i Galícia, Alberto Núñez Feijóo, assistiran a la concentració.

En una entrevista a la COPE, el líder del PP ha informat que la concentració de diumenge serà a les 12 del migdia en un format sense discursos. "Advoco perquè es llegeixi un manifest i que tots els presidents de partits constitucionalistes tinguin el mateix protagonisme. És la millor moció de censura que se li pot fer a Pedro Sánchez", ha remarcat.

Sobre si hi haurà una capçalera conjunta compartida pel PP, Ciutadans i Vox, Casado no ho ha confirmat, tot i que ha expressat el seu desig que sigui així. "Espero que estiguem a l’estrada, he demostrat que tinc capacitat d’interlocució a la meva esquerra i a la meva dreta", ha assenyalat, i ha apuntat que hi acudiran més de les 20.000 persones que al principi el PP va preveure en la seva sol·licitud de concentració.

Casado adverteix que si hi ha una "bona mobilització" aquest diumenge i l’activitat continua en els pròxims mesos de precampanya, de cara a les eleccions del 26 de maig, aquell dia "sortirà una convocatòria d’eleccions immediata per canviar el Govern".

El bateig de Moreno

Notícies relacionades

Moreno ha explicat a Onda Cero que ha canviat la seva agenda i que acudirà a la manifestació. Al principi, tenia previst el bateig del fill d’un bon amic, però ha modificat els seus plans per evitar que es pogués malinterpretar la seva absència i també perquè és un acte que requereix "el compromís de tothom", sobretot dels líders institucionals del partit.

Moreno també ha considerat que existeix una situació d’"emergència nacional" pel "deliri" dels independentistes i del mateix president del Govern, que creu que està actuant en connivència.